Schaatspeloton.nl - Nieuws - Vakantieplaya.nl nieuwe hoofdsponsor Nedflex/MeerMagazijn

Vakantieplaya.nl nieuwe hoofdsponsor Nedflex/MeerMagazijn

geplaatst woensdag 13 juli 2016 om 17:09:13 op Schaatspeloton.nl

Niet het eerder aangekondigde Kettingstrak maar Vakantieplaya.nl zal de nieuwe hoofdsponsor worden voor de formatie die afgelopen seizoen als Nedflex/MeerMagazijn op het ijs verscheen. De online vakantieruilsite Vakantieplaya.nl debuteert in het schaatspeloton als sponsor van de 22-jarige Michelle de Bruijn en de 18-jarige schaatssters Tjilde Bennis, Loesanne van der Geest en Eline Verhagen. Nedflex Payrolling en Uitzenden zal het hoofdsponsorschap delen van de ploeg die onder leiding van ploegleider Johan Bakker als Vakantieplaya/Nedflex Schaatsteam zal aantreden.

"Zowel het schaatsteam als Vakantieplaya zijn klaar om de wereld te veroveren", begint Jeroen Bakker, directeur van Vakantieplaya.nl. "Beiden zijn klaar voor de start en hebben de mentaliteit, het doorzettingsvermogen en de ‘drive' om succesvol te zijn en te groeien."

Vakantieplaya.nl is een online 'marktplaats' waar leden hun vakantiestek te ruil, te huur of te koop aan kunnen bieden. Denk hierbij aan (sta)caravans, bungalows, chalets, boten en appartementen. Bij wijze van introductieactie biedt Vakanieplaya.nl haar lidmaatschap tot het einde van dit jaar gratis aan. Kijk voor meer informatie op Vakantieplaya.nl.

Nedflex is een oudgediende binnen het schaatspeloton. Nedflex is al enkele jaren sponsor van het damesschaatsteam van Pro Sport NH. "Nedflex draagt de schaatssport een warm hart toe. Ook kunnen wij ons goed vinden in de arbeidsethos van deze sporters, die keihard trainen en zeer gezond leven. Waarden die wij vanuit ons MVO-beleid alleen maar kunnen onderschrijven", aldus Victor van Commenée, Algemeen Directeur van Nedflex.

Bekijk ook:

Kettingstrak/Nedflex vormt Zuid-Hollandse damesploeg (20 maart 2016)