Schaatspeloton.nl - Nieuws - Albert Bakker nieuwe voorzitter Marathon-GTC Groningen

Albert Bakker nieuwe voorzitter Marathon-GTC Groningen

geplaatst vrijdag 16 september 2016 om 23:04:46 op Schaatspeloton.nl

Albert Bakker in actie tijdens het Open NK voor Masters.

Albert Bakker in actie tijdens het Open NK voor Masters. (bron: Schaatspeloton.nl)

De Groningse Gewestelijke Technische Commissie marathonschaatsen heeft in Albert Bakker een nieuwe voorzitter gevonden. Dat meldt het GTC op haar website. Naast Bakker, die in 2002 nog Nederlands Kampioen was bij de Masters, bestaat de commissie uit Henk Pater, Thessa Zuidema, Tineke Weites, Hennita Posthumus, Jeroen Reens en Leendert Lentz. Met de komst van Bakker eindigt een 5 jaar lange zoektocht van het GTC naar een nieuwe voorzitter.

"We zijn er nu eindelijk in geslaagd invulling aan te geven aan deze functie." aldus secretaris Henk Pater. "De GTC heeft alle vertrouwen in een goede en vruchtbare samenwerking en zijn blij dat we Albert als voorzitter mogen begroeten."

Wedstrijdcommissielid en Juryleden gezocht
Met de komt van Bakker zijn nog niet alle vacatures in de Groningse marathonwereld vervuld. Op de KNSBGroningen.nl is te zien dat men nog op zoek is naar een lid van de wedstrijdcommissie voor 2 tot 4 uur in de week en naar juryleden voor 2 tot 3 uur per week. Geintereseerden kunnen meer informatie over deze functies vinden op https://www.knsbgroningen.nl/gewest/vacatures

Bekijk ook:

Albert Bakker
Vacatures op KNSBGroningen.nl