Schaatspeloton.nl - Nieuws - Pro Sport NH neemt Beloftenteam Hulp voor Hulpverleners over; wordt TLB/Skateboulevard

Pro Sport NH neemt Beloftenteam Hulp voor Hulpverleners over; wordt TLB/Skateboulevard

geplaatst woensdag 12 oktober 2016 om 19:45:56 op Schaatspeloton.nl

Stichting Pro Sport NH neemt per direct de activiteiten over van Hulp voor Hulpverleners. De stichting die komende winter ook het damesteam van Vakantieplaya.nl/Nedflex onder haar hoede heeft maakt dat vandaag bekend. De organisatie Hulp voor Hulpverleners vroeg begin juni een faillissement aan waarna het team van ploegleider Johan Berga zonder hoofdsponsor zat. Deze zijn inmiddels gevonden en de Beloften Rick Schipper, Ronald Haasjes, Theo Ligthart en Kay Schipper zullen onder de naam TLB/Skateboulevard op het ijs gaan verschijnen.

"Vanaf het moment dat het nieuwsbericht online stond dat stichting hulp voor hulpverleners faillissement had aangevraagd heb ik meteen gebeld met Johan Berga om samen te kijken naar een oplossing voor deze talentvolle rijders" geeft team manager Richard Sijm van Pro Sport NH aan. "Vervolgens was het een tijd lang stil omdat er aangegeven werd dat de stichting een doorstart ging maken. De doorstart kwam er echter niet en daarom valt per direct het team onder stichting Pro Sport NH."

Inmiddels zijn er nieuwe sponsoren gevonden om het team komende winter te faciliteren, dit was niet gemakkelijk maar is wel succesvol geworden. Volvodealer Ton van Kuyk keert terug op het schaatspak na een aantal jaren afwezigheid en daarnaast hebben Skateboulevard.nl, Schipper Bemiddeling en Theo Ligthart Bouw en Interieur hun toezegging gedaan.