Schaatspeloton.nl - Nieuws - Marathonschaatsmanager.nl beloont nu ook succesvol ploegenspel

Marathonschaatsmanager.nl beloont nu ook succesvol ploegenspel

geplaatst dinsdag 18 oktober 2016 om 20:42:28 op Schaatspeloton.nl

Cupwinnaar Ingmar Berga is de duurste rijder in het spel, met een waarde van €450.000 kost hij bijna de helft van je beschikbare budget

Cupwinnaar Ingmar Berga is de duurste rijder in het spel, met een waarde van €450.000 kost hij bijna de helft van je beschikbare budget

In het online prognosespel Marathonschaatsmanager.nl kunnen deelnemers vanaf dit seizoen ook punten verdienen als een van de door hen gekozen rijders zijn ploeg succesvol ziet zijn in de wedstrijd. Het spel dat in totaal een prijzenpakket van €2.500 verdeelt over het komende seizoen beloont de rijders van de ploeg die het best vertegenwoordigd is in de top-5 met 10 bonuspunten. Marathonschaatsmanager is gratis om te spelen, maar om in aanmerking te komen voor de prijzenpot is een inschrijving van €4,95 vereist. Inschrijven kan nog tot en met vrijdag.

Vorig seizoen had Marathonschaatsmanager.nl haar debuutjaar en zag het 500 deelnemers de strijd aanbinden. Voor dit jaar hebben nu al ruim 400 deelnemers zich al ingeschreven voor het spel waar de speler uit de Heren Topdivisie maximaal 6 rijders kiest voor een budget van 1 miljoen euro waarmee hij het seizoen in gaat. Deze rijders verdienen over de wedstrijden op kunst- en voor het eerst dit seizoen ook natuurijs punten op basis waarvan daguitslagen en een klassement worden opgesteld.

Okay Fashion & Jeans als sponsor
Marathonschaatsmanager.nl heeft voor dit seizoen Okay Fashion & Jeans binnengehaald als hoofdsponsor. Daarnaast zijn ook Cado Motus, Orbea, Schaatshandoek.nl en Dux Sport bij het spel betrokken. Zij leveren onder andere prijzen. Om voor die prijzen in aanmerking te komen betaalt de deelnemer €4,95. Maar ook gratis deelname aan het spel is mogelijk, gratis deelnemers missen dan enkel de kans om in de prijzen te vallen.

Bekijk ook:

Inschrijven voor seizoen 2 van Marathonschaatsmanager.nl