Schaatspeloton.nl - Nieuws - Van Werven nieuwe hoofdsponsor Team Ruitenberg

Van Werven nieuwe hoofdsponsor Team Ruitenberg

geplaatst donderdag 7 mei 2009 om 11:50:31 op Schaatspeloton.nl

Team Ruitenberg heeft na het afhaken van sponsor Safan in het bedrijf Van Werven een nieuwe hoofdsponsor gevonden. Van Werven uit Oldebroek, die zich voor zeker 2 jaar aan de schaatsploeg verbindt, is een groot bedrijf met diverse BV's voor Grondverzet, Afvalservice, Container & Transport, Biomassa, Recycling en Kunststofverwerking. Het bedrijf stapt in de schaatssport om meer landelijke naamsbekendheid te krijgen en relatiemarketing.

De schaatsers die het aankomende seizoen voor het nieuwe schaatsteam Van Werven zullen uitkomen zijn René Ruitenberg, Casper Helling, Geert Plender, Pieter-Jan van Eck en Henri Ruitenberg jr. die afgelopen seizoen in de kleuren van Safan actief waren. Klaas de Weerd die afgelopen seizoen voor Dorcas Hulp in de Eerste Divisie actief was zal zich ook bij de formatie voegen die onder leiding zal staan van Gert Ruitenberg en Gerrit van Olst als verzorger zal kennen.

Gert Ruitenberg toont aan Schaatspeloton.nl duidelijk zijn blijdschap met de nieuwe sponsor: "Wij zijn enorm blij dat wij juist in deze tijd gesteund worden door dit Oldebroeker familie bedrijf en zullen meer dan 100% ons best doen om Van Werven op de kaart te zetten." Van Werven verbindt zich voor zeker twee seizoenen aan het Team Ruitenberg, daarnaast is er na die periode een optie voor verlenging van één jaar.

Bekijk ook:

Sponsor Safan stopt na het seizoen (29 december 2008)