Schaatspeloton.nl - Nieuws - Habovo en Bwaste sponsoren SSSF

Habovo en Bwaste sponsoren SSSF

geplaatst zondag 19 september 2010 om 17:47:36 op Schaatspeloton.nl

Roy Boeve vertegenwoordigd komend seizoen de kleuren van Habovo/Bwaste.

Roy Boeve vertegenwoordigd komend seizoen de kleuren van Habovo/Bwaste.

Stichting Schaats- en Skeelerteam Fryslân (SSSF) hebben in Habovo en Bwaste twee hoofdsponsors gevonden voor de in de Top Divisie uitkomende formatie van ploegleider Jan Eise Kromkamp. Bwaste was afgelopen seizoen de hoofdsponser van het Eerste Divisieteam dat namens SSSF succesvol was. Habovo/Bwaste zal in de Top Divisie op het ijs verschijnen met Erwin Mesu, Timo Verkaaik, Nick Uithoven. Engbert de Vegt en Roy Boeve.

Naast het Ijsselmuidens Habovo en Bwaste uit Deventer wordt het Top Divisieteam van Stichting Schaats- en Skeelerteam Fryslân verder ondersteund door Uitzendbureau De Werkgaard (Langezwaag) en Verti Advies (Wijk en Aalburg). Stichting Schaats- en Skeelerteam Fryslân zal onder sponsoring van het Oudehaskese Adviesburo Harry de Wolff ook een ploeg in de Eerste Divisie op het ijs brengen.

"Door de prima prestaties vorig jaar van het Bwaste team (1e divisie, winnaar ploegenklassement) ontstond er de wens om met een deel van dat team naar de Top divisie door te stromen." zegt Harry de Wolff, van Stichting Schaats- en Skeelerteam Fryslân. "Erwin Mesu en Engbert de Vegt maken danook de stap naar de Top divisie, voor Erwin is dit zijn debuut en Engbert kan als herintreder worden beschouwd na zijn heup breuk die hij vorig jaar opliep bij het wielrennnen."

Naast het duo wat ook vorig seizoen de stichting vertegenwoordigde maken Nick Uithoven (van Schaatsteamhaarlem.nl) en Timo Verkaaik (van Viks Parket) de overstap naar het nieuwe Top Divisieteam. Van het BAM Schaatsteam komt Roy Boeve over naar Habovo/Bwaste. Het team staat onder leiding van Jan Eise Kromkamp die weer terug is in de Top Divisie na een jaar bij het inmiddels getopte damesteam van Leontien.nl. Als masseur / verzorger is aangetrokken Bart de Lange (bekend uit de wielersport) terwijl Harry de Wolff als teammanager optreed.

In het Eerste Divisieteam worden de plekken van Erwin Mesu en Engbert de Vegt ingenomen door Robert van Dalen en Wierd Osinga. Niels Mesu en Sjaak de Wolff blijven actief voor het Eerste Divisieteam dat onder leiding staat van Harry de Wolff.