Schaatspeloton.nl - Nieuws - Zuid-Hollandse titels voor Stuut en Ravestein

Zuid-Hollandse titels voor Stuut en Ravestein

geplaatst zondag 21 november 2010 om 21:49:40 op Schaatspeloton.nl

In Den Haag hebben vanavond Sandor Stuut (Groenehartsport.nl), Jane Ravestein (Team W. Janssen b.v.) en Paul Robijn het Gewestelijk Kampioenschap van Zuid-Holland gewonnen. Stuut, die als enige een ronde voorsprong had, verwees Joost Juffermans (Groenehartsport.nl) en Bart Hakkenberg (Payroll Group) naar het zilver en brons. Ravestein prolongeerde haar titel en zag zich op het podium geflankeerd door Tessa Witteman (Witteman/Groenrijk) en Eva van den Born.

Op de Uithof deden op het Zuid-Hollands Kampioenschap bij de Heren negen landelijke rijders mee om de prijzen. De titel ging na 65 ronden naar Sandor Stuut die met een soloronde voorsprong onbedreigd naar de titel kon rijden. Joost Juffermans legde beslag op het zilver, Bart Hakkenberg ging weg met het brons. Net naast het podium was Leander van der Geest met een vierde plek de beste regionale rijder.

Bij de Dames was het het landelijke tweetal Jane Ravestein en Tessa Witteman die het peloton van regionale rijders op een ronde achterstand zette. Jane Ravestein prolongeerde uiteindelijk haar Gewestelijke titel door Tessa Witteman naar het zilver te verwijzen. Op een ronde achterstand behaalde de 17-jarige Eva van den Born het brons. Bij de Masters ging het goud en de titel naar Paul Robijn. Hij had na 50 ronden een ronde voorsprong op Johan van Leeuwen en Theo Ruijgrok die het om het podium mochten vergezellen.

Bekijk ook:

Uitslag Masters
Uitslag Dames
Uitslag Heren