Schaatspeloton.nl - Nieuws - Anniek ter Haar naar Aavas

Anniek ter Haar naar Aavas

geplaatst maandag 25 februari 2008 om 21:49:31 op Schaatspeloton.nl

Anniek ter Haar

Anniek ter Haar

De Aavas Groep heeft zich voor het nieuwe seizoen verzekerd van de diensten van Anniek ter Haar. De 20-jarige winnares van het jongerenklassement in de KNSB Cup komt over van het gestopte Time Out Sport. Hiermee heeft de blauwe formatie van ploegleider Leo Altena de groep voor het nieuwe seizoen rond. De herenploeg van het adviesbureau uit Hengelo blijft ongewijzigd.

Anniek ter Haar was dit seizoen goed voor een podiumplek tijdens de derde KNSB Cupwedstrijd waar zij als tweede eindigde. Verder reed de rijdster uit Dedemsvaart een groot gedeelte van het seizoen in het Witte Pak van de beste jongeren die zij uiteindelijk ook definitief in haar kast kon hangen. Anniek ter Haar voegt zich bij Baukje Haarlink, Hanneke Tenninglo en de Duitse Nadine Seidenglanz die dit seizoen de Aavas Groep in het damespeloton vertegenwoordigde.

In de A-ploeg kiest de formatie uit het oosten van het land voor continuïteit. René Altena, Sjoerd Haarlink, Peter Agten en Rob Busser zullen ook volgend seizoen het blauw van Aavas dragen.

Bekijk ook:

Anniek ter Haar
Aavas Groep