Schaatspeloton.nl - Nieuws - MKBasics.nl door met Van der Geest, Van der Stelt en Bosma

MKBasics.nl door met Van der Geest, Van der Stelt en Bosma

geplaatst maandag 13 februari 2017 om 17:37:31 op Schaatspeloton.nl

Iris van der Stelt, Merel Bosma en Alternatieve Elfstedenwinnares Lisa van der Geest komen ook volgend seizoen uit voor MKBasics.nl

Iris van der Stelt, Merel Bosma en Alternatieve Elfstedenwinnares Lisa van der Geest komen ook volgend seizoen uit voor MKBasics.nl (bron: Schaatspeloton.nl)

Lisa van der Geest, Iris van der Stelt en Merel Bosma zullen ook komend seizoen uitkomen voor MKBasics.nl. Dat maakt de ploeg vandaag bekend. De arbodienst heeft het sponsorcontract met de ploeg van coach Jan-Martien van de Wetering en zijn rijdsters verlengd en keert daarmee volgende seizoen voor een negende jaar terug als marathonsponsor. Eerder werd bekend dat Francesca Lollobrigida volgend seizoen focust op de Olympische Spelen en daarom niet zal terugkeren bij de ploeg.

"Vorige zomer zijn we dit nieuwe avontuur gestart met een aantal meiden. Allemaal met als doel om onszelf te verbeteren en als team goed te gaan draaien." aldus Iris van der Stelt die dit seizoen goed was voor een overwinning en maar liefst zeven podiumplaatsen. "Als ik nu zie wat er staat qua team, begeleiding, sponsoren en supporters heb ik alleen maar heel veel zin om hier mee door te gaan."

De winnares van de Alternatieve Elfstedentocht Lisa van der Geest voelt dat net zo: "We versterken elkaar. Ik ben zo blij met dit team omdat we elkaar aanvullen, zowel op als naast het ijs. We creëren samen kansen en gunnen elkaar kansen. Iedere wedstrijd dit jaar was een teamprestatie."

Naast Van der Stelt en Van der Geest verlengt MKBasics.nl ook met Merel Bosma die zichzelf nog het meest verraste met podiumplekken op het ONK op de Weissensee en afgelopen zaterdag in Den Haag.

Het negende jaar voor sponsor MKBasics.nl was ook vanzelfsprekend, vindt directeur Rik Nijkamp: "Voor ons is schaatsen synoniem aan iedere keer de discipline opbrengen om optimaal aan de start te verschijnen. Dat is een houding die wij binnen bedrijven waar wij actief zijn helpen te realiseren. De Alternatieve Elfstedentocht was daarvan maar weer eens een voorbeeld. Het was indrukwekkend om erbij te zijn. Starten in zo’n tocht maakt van iedereen een winnaar. Het maakt me trots daar aan te kunnen bijdragen."

Team MKBasics.nl is onderdeel van Mia, wat staat voor My Inner Athlete, een community van vrouwen die aan duursport doen. Afgelopen week werd op de Weissensee een gratis clinic voor vrouwen verzorgd, waar veertig sportievelingen op af kwamen. Mia zal komende zomer verschillende events organiseren en werkt ook aan een kledinglijn. 

Bekijk ook:

Francesca Lollobrigida volgend seizoen niet bij MKBasics.nl (3 februari 2017)