Schaatspeloton.nl - Nieuws - Ook Robert Post, Bart de Vries en Remco Schouten verlengen bij Bouw & Techniek

Ook Robert Post, Bart de Vries en Remco Schouten verlengen bij Bouw & Techniek

geplaatst donderdag 16 februari 2017 om 23:58:03 op Schaatspeloton.nl

Bart de Vries (li.) en Robert Post (re.) zullen ook volgend seizoen weer uitkomen voor Bouw & Techniek.

Bart de Vries (li.) en Robert Post (re.) zullen ook volgend seizoen weer uitkomen voor Bouw & Techniek. (bron: Schaatspeloton.nl)

Nadat eerder als Cupleider Mats Stoltenborg zijn contract verlengd had bij Bouw & Techniek volgen nu ook Robert Post, Bart de Vries en Remco Schouten zijn voorbeeld. Dat meldt Schaatsen.nl vandaag. Met Bart Mol gaat de formatie van ploegleider Jeroen de Vries na de wedstrijden in Zweden om de tafel zitten met de intentie om hem te behouden, Sjaak Schipper mag op zoek naar een nieuwe ploeg.

Bouw & Techniek baart dit seizoen opzien door hun aantrekkelijke manier van koersen wat beloond wordt met de leiding in het klassement van de KPN Marathon Cup voor Mats Stoltenborg. Stoltenborg kwam al op de Weissensee tot overeenkomst met de rood-gele brigade en zal ook volgend seizoen voor hen uitkomen. Nu is ook bekend geworden dat Remco Schouten die goed was voor de zilveren medaille tijdens het NK op kunstijs, Robert Post die al goed was voor zes podiumplaatsen en Bart de Vries die in Rotterdam goed was voor een derde plaats nog een jaar aan Bouw & Techniek verbonden zullen zijn.

Sjaak Schipper, de nummer zeven van het Open NK op natuurijs, mag van de begeleiding op zoek naar een nieuwe ploeg. Schipper behaalde in 2015 nog het grootste succes tot nu toe voor de Bouw & Techniek-ploeg met de winst in de Grand Prix op het Zweedse Runnmeer. Met Bart Mol, die met zijn derde seizoen bij Bouw & Techniek bezig is, zal de begeleiding na de wedstrijden in Zweden in overleg gaan voor contractverlenging.

Bekijk ook:

Transferoverzicht 2017