Schaatspeloton.nl - Nieuws - Debuterende Floor Besteman vervangt Liesbeth Milatz bij BlueDune/RekenService

Debuterende Floor Besteman vervangt Liesbeth Milatz bij BlueDune/RekenService

geplaatst donderdag 2 maart 2017 om 21:38:03 op Schaatspeloton.nl

Floor Besteman maakt volgend seizoen haar landelijke debuut bij BlueDune/RekenService. Zij vervangt daarmee Liesbeth Milatz die vertrekt.

Floor Besteman maakt volgend seizoen haar landelijke debuut bij BlueDune/RekenService. Zij vervangt daarmee Liesbeth Milatz die vertrekt. (bron: Schaatspeloton.nl)

BlueDune en RekenService gaan ook volgend seizoen door met hun gezamenlijke damesploeg. Naast Moniek van Linden, Eva Buurman en Floor Peters die de rood-witte ploeg trouw blijven zal Floor Besteman haar landelijke debuut gaan maken. Zij doet dat als vervanger van Liesbeth Milatz. De nummer tien van de laatste Alternatieve Elfstedentocht heeft aangegeven na drie jaar de ploeg van ploegleider Cees Roemer te gaan verlaten.

"We gaan Liesbeth missen als echte teamplayer en willen haar bedanken voor haar inzet!" wijst de ploeg op het vertrek van Milatz, die dus vervangen zal worden door Besteman de nummer twee van het 6-Banentoernooi. "De afgelopen twee jaar is Floor erg gegroeid en heeft dit seizoen meerdere malen laten zien dat ze het niveau van de Topdivisie aankan."

Naast het landelijke viertal zullen ook Lianne Burger en Roos Tabak de kleuren van BlueDune/RekenService volgend seizoen verdedigen. Burger doet dat als vijfde rijdster, de rol die Besteman dit jaar vervult bij de ploeg. Tabak zal net als dit jaar in het 6-Banentoernooi en de Regiotopcompetitie uitkomen.

Bekijk ook:

Transferoverzicht 2017