Schaatspeloton.nl - Nieuws - BCT gaat door met zelfde rijders

BCT gaat door met zelfde rijders

geplaatst woensdag 26 maart 2008 om 07:56:03 op Schaatspeloton.nl

Ook volgend seizoen zal Bouw Consulting Twente als hoofdsponsor in het marathonpeloton actief zijn. Net als het afgelopen seizoen zullen Melvin van Zanten, Jochem Uithoven, Remco Nijkamp en Wouter Gehring in de wit-rood-zwarte kleuren van Bouw Consulting Twente uitkomen in het marathonpeloton. De sponsor twijfelde over het voortzetten van de sponsoring maar heeft besloten de jonge talentvolle ploeg nog een jaar te steunen.

Bouw Consulting Twente begon in het seizoen 1998/1999 met een damesploeg en verschoof later in 2003 haar sponsoractiviteiten naar het herenpeloton, waarin het vanaf dat moment constant vertegenwoordigd was. Na afloop van dit seizoen overwoog de sponsor te stoppen, onder andere vanwege de koers van de KNSB.

Mede omdat komend seizoen de Twentse 400 meterijsbaan in Enschede de poorten zal openen gaat de sponsor nu toch nog een jaar door. Voorwaarde was wel dat de jonge rijders en de ploegleiding de ploeg trouw zou blijven, zodat zij konden voortbouwen op de prestaties van het afgelopen seizoen. Het schaatsende kwartet heeft inmiddels toegezegd en ook de ploegleiding zal volgend seizoen opnieuw Bouw Consulting Twente vertegenwoordigen, waarmee een van de oudere sponsoren in het peloton nog minstens een seizoen voor de sport behouden blijft.

Bekijk ook:

Jochem Uithoven
Wouter Gehring
Remco Nijkamp
Melvin van Zanten