Schaatspeloton.nl - Nieuws - Dedden, Van der Molen en Van Maaren langer bij Palet

Dedden, Van der Molen en Van Maaren langer bij Palet

geplaatst vrijdag 17 januari 2020 om 18:02:40 op Schaatspeloton.nl

Ineke Dedden, Jade van der Molen en Elsemieke van Maaren komen ook volgend seizoen uit voor Palet Vastgoedonderhoud.

Ineke Dedden, Jade van der Molen en Elsemieke van Maaren komen ook volgend seizoen uit voor Palet Vastgoedonderhoud. (bron: Schaatspeloton.nl)

Vlak voor de jaarlijkse transfercarrousel van de Weissensee heeft Team Palet Vastgoedonderhoud de contracten van Ineke Dedden, Jade van der Molen en Elsemieke van Maaren met een jaar verlengd. Teammanager Eelco Kooistra van Team Palet is blij dat met deze contractverlengingen een solide basis ontstaat voor het team van volgend seizoen. "Dit is het eerste jaar dat het team in een andere samenstelling rijdt dan alle voorgaande jaren en dat heeft tijd nodig om te kunnen groeien."

Over de vierde plek in het team is op dit moment nog geen duidelijkheid. "Bianca Bakker heeft dit jaar door haar blessure niet kunnen laten zien wat zij kan, wat voor haar en ons heel erg jammer is. Het is nu afwachten hoe zij uit haar operatie komt." Aldus Kooistra. Voor Bakker wacht een revalidatie van vier maanden.

"Binnenkort gaan wij in gesprek met Bianca hoe wij het volgend seizoen in gaan vullen. Het zij bij Palet Vastgoedonderhoud, het zij bij ons opleidingsteam BTZ.nl. Intussen zullen wij ons ogen ook openhouden om zo volgende seizoen met een zo'n sterk mogelijk team op het ijs te komen. Vacatures uitzetten doen wij niet. De schaatssters weten ons zo ook te vinden" aldus de teammanager.