Schaatspeloton.nl - Nieuws - De drie Hoolwerven langer door bij AB Vakwerk

De drie Hoolwerven langer door bij AB Vakwerk

geplaatst maandag 27 januari 2020 om 20:53:40 op Schaatspeloton.nl

Evert en Bart Hoolwerf zijn ook komend seizoen weer ploeggenoten van Gary Hekman bij AB Vakwerk.

Evert en Bart Hoolwerf zijn ook komend seizoen weer ploeggenoten van Gary Hekman bij AB Vakwerk. (bron: Schaatspeloton.nl)

Ook volgend seizoen zullen broers Evert en Bart Hoolwerf en neef Willem Hoolwerf jr. uitkomen voor AB Vakwerk. De ploeg maakt vanavond op de Weissensee via een video bekend dat het drietal heeft bijgetekend. Evert en Bart Hoolwerf komen dit seizoen voor het eerst uit voor de groene formatie, neef Willem rijdt al sinds 2017 voor AB Vakwerk. Dit seizoen is het drietal een belangrijke kracht in de dominante groene trein. Bart Hoolwerf leidt op dit moment zowel de KPN Marathon Cup als de KPN Grand Prix.

Gary Hekman, die vorig seizoen al een contract voor twee jaar tekende, werd nieuwjaarsdag Nederlands Kampioen en won de Trachitol Trophy. Met het doorlopende contract van Hekman en de verlenging van de drie Hoolwerven kent AB Vakwerk al vier van haar rijders voor het volgende seizoen.

De aankondiging van de verlenging via een video op de Facebook-pagina van het AB Vakwerk Schaatsteam
(Cookies moeten geaccepteerd zijn voordat deze video hier getoond mag worden. Klik hiervoor linksonder op 'Cookies' en vervolgens op 'Dit accepteer ik')

Bekijk ook:

Transferoverzicht 2020