Schaatspeloton.nl - Nieuws - AB Vakwerk legt ook Frank Vreugdenhil langer vast

AB Vakwerk legt ook Frank Vreugdenhil langer vast

geplaatst dinsdag 28 januari 2020 om 14:37:31 op Schaatspeloton.nl

Frank Vreugdenhil in actie tijdens het Open NK op de Weissensee.

Frank Vreugdenhil in actie tijdens het Open NK op de Weissensee. (bron: Schaatspeloton.nl)

Nadat zij gisteren al het nieuws brachten dat de drie Hoolwerven verlengden maakt AB Vakwerk vandaag vanaf de Weissensee bekend dat Frank Vreugdenhil volgend jaar ook opnieuw uit zal komen voor de groene topformatie. "We hebben zo'n mooi team op dit moment, daar wil ik graag nog een jaar onderdeel van uitmaken en mijn steentje aan bijdragen." Laat Vreugdenhil in een video op de facebook-pagina van het team weten. De Drent komt als sinds 2017 uit voor AB Vakwerk en werd vorig jaar winnaar van de Alternatieve Elfstedentocht op de Weissensee.

Dit seizoen reed Frank Vreugdenhil nog naar een derde plaats tijdens de KPN Marathon Cup-wedstrijd in Breda en was een belangrijke kracht in de dominante trein van AB Vakwerk. Morgen start Vreugdenhil als titelverdediger in de Alternatieve Elfstedentocht op de Weissensee. Vorig jaar won hij na 200 kilometer de klassieker door de sprint van een elitegroep te winnen.

Gisteren legde AB Vakwerk ook al Willem, Evert en Bart Hoolwerf langer vast. Gary Hekman heeft nog een doorlopend contract bij de ploeg waarmee dus vijf van de namen voor 2020/2021 al bekend zijn.

De aankondiging van de verlenging via een video op de Facebook-pagina van het AB Vakwerk Schaatsteam
(Cookies moeten geaccepteerd zijn voordat deze video hier getoond mag worden. Klik hiervoor linksonder op 'Cookies' en vervolgens op 'Dit accepteer ik')

Bekijk ook:

Transferoverzicht 2020