Schaatspeloton.nl - Nieuws - WBB Dakkapellen / Greenwood-Liev strikt Jesse Vriend, wil Jasper Bugter laten doorstromen

WBB Dakkapellen / Greenwood-Liev strikt Jesse Vriend, wil Jasper Bugter laten doorstromen

geplaatst vrijdag 31 januari 2020 om 23:14:13 op Schaatspeloton.nl

Jesse Vriend komt volgend seizoen uit in het roze van WBB Dakkapellen / Greenwood-Liev waarin Gijs Boer hier op de Weissensee naast hem rijdt.

Jesse Vriend komt volgend seizoen uit in het roze van WBB Dakkapellen / Greenwood-Liev waarin Gijs Boer hier op de Weissensee naast hem rijdt. (bron: Schaatspeloton.nl)

Jesse Vriend zal komend seizoen uitkomen voor WBB Dakkapellen / Greenwood-Liev. Vriend komt over van PGMBakker / Stehmann / Viking waarvoor hij de afgelopen drie jaar uitkwam. Met die ploeg maakte hij twee seizoenen geleden de stap naar de topdivisie. Naast de komst van Vriend, en de eerder verlengde Johan Knol en Ruurd Dijkstra, kijkt WBB Dakkapellen / Greenwood-Liev ook of zij Jasper Bugter vanuit hun beloftenploeg de stap naar de topdivisie zullen gaan laten maken. Ten aanzien van de verdere invulling van het team worden nog gesprekken gevoerd.

"Jasper kent een sterk seizoen bij de beloften. Naast dat hij de doorstroomwedstrijd in Heerenveen wist te winnen, heeft Jasper ook aangetoond dat hij op natuurijs prima uit de voeten kan. Jasper heeft goede wedstrijden gereden op de Weissensee, met een 29e plek bij het ONK en een 31e plek bij de Alternatieve Elfstedentocht." aldus Jeroen Klock van stichting De Snelle IJzers die Team WBB Dakkapellen / Greenwood-Liev op het ijs brengt. "Het aantrekken van Jesse Vriend en het doorstromen van Jasper Bugter past in de visie van het team, waarbij het team de rijders wil helpen om zichzelf en het team verder te ontwikkelen."

Bekijk ook:

Transferoverzicht 2020