Schaatspeloton.nl - Nieuws - Luc ter Haar verlengt bij AB Vakwerk en schuift naar hoofdmacht

Luc ter Haar verlengt bij AB Vakwerk en schuift naar hoofdmacht

geplaatst zondag 16 februari 2020 om 10:43:07 op Schaatspeloton.nl

Luc ter Haar vorige maand actief op de Weissensee waar hij met een derde plaats in de KPN Grand Prixwedstrijd zijn eerste natuurijspodium behaalde.

Luc ter Haar vorige maand actief op de Weissensee waar hij met een derde plaats in de KPN Grand Prixwedstrijd zijn eerste natuurijspodium behaalde. (bron: Schaatspeloton.nl)

Volgend seizoen zal Luc ter Haar uitkomen voor AB Vakwerk. Dat laat de ploeg weten via hun facebookpagina. De 26-jarige Ter Haar, die dit seizoen uitkomt voor satellietploeg AB Direct, verlengt zijn verblijf maar schuift door naar de hoofdmacht. Luc ter Haar behaalde dit seizoen zowel op kunstijs, bij de Trachitol Trophy in Enschede, en op natuurijs, bij de tweede Grand Prixwedstrijd op de Weissensee, een derde plaats. Hiermee mocht hij voor het eerst als op het hoogste niveau van het marathonschaatsen naar het podium.

Eerder verlengden de drie Hoolwerven al bij AB Vakwerk en werd er ook bekend dat Frank Vreugdenhil langer in het groen actief blijft. Gary Hekman bezit een doorlopend contract waardoor het aantal schaatsers voor volgend seizoen bij AB Vakwerk op zes staat.

Bekijk ook:

Luc ter Haar
Transferoverzicht 2020