Schaatspeloton.nl - Nieuws - Rijdsters en begeleiding Rekenservice / VGR breken met ploeg en beginnen eigen team Skadi

Rijdsters en begeleiding Rekenservice / VGR breken met ploeg en beginnen eigen team Skadi

geplaatst dinsdag 10 maart 2020 om 23:09:18 op Schaatspeloton.nl

Melissa van Pierre is het nieuwe gezicht bij de ploeg die grotendeels gelijk blijft maar volgend seizoen als Skadi op het ijs zal verschijnen.

Melissa van Pierre is het nieuwe gezicht bij de ploeg die grotendeels gelijk blijft maar volgend seizoen als Skadi op het ijs zal verschijnen. (bron: Schaatspeloton.nl)

Topdivisiedames Floor Peters, Clarissa van Maaren en Britt Tjalma breken samen met ploegleider Nick Uithoven, verzorger Johnny Verbeek en fysiotherapeut Ilse Uithoven met team Rekenservice / VGR. In Zweden bleken het team en de rijdsters niet meer op één lijn te zitten en was een breuk niet meer te voorkomen. De rijdsters en begeleiding hebben een hoofdsponsor gevonden die anoniem wil blijven en richten een nieuwe ploeg op onder de naam Skadi, de Noordse godin van de winter. Melissa van de Greft-van Pierre komt over van Port of Amsterdam / SKITS en maakt het viertal voor Skadi compleet.

Team Skadi zal ook in de beloftendivisie gaan uitkomen. Annelies Oude Alink en Estelle de Jong volgen hier Melissa van de Greft-van Pierre vanaf Port of Amsterdam / SKITS. Ook Kayleigh ter Laak, die zowel op de marathon als de langebaan actief is, voegt zich bij Skadi. Het nieuwe team is nog opzoek naar een vierde rijdster om het beloftenteam compleet te maken.

Op het pak prijkt op dit moment nog geen sponsor. Snel na de breuk werd een hoofdsponsor gevonden die volgens de ploeg anoniem wenst te blijven. "Voor andere sponsoren zijn er dus nog diverse plaatsen op het pak en kleding beschikbaar. Ook voor andere vormen van sponsoring is er nog voldoende ruimte." zo laat de ploeg weten.

Bekijk ook:

Transferoverzicht 2020